Spring til indhold
En introduktion til

Mine services

Overvejer du at starte et nyt projekt? Leder du efter nogle til at sætte en kreativ retning, guide dig gennem tekniske krav eller til at guide dig gennem certificeringer og ansvarlige produktionsmetoder?

I mit Studio arbejder jeg med både start-ups og etablerede brands. Med ekspertise i mønsterkonstruktion og skrædderi tilbyder jeg en stærk faglig indsigt, og professionel kommunikation med leverandører. Jeg kan også lave syprøver og samples på mit værksted.

Book en gratis 30 minutters konsultation til at stille spørgsmål og bede om en pris.

Kreativt Design

Jeg arbejder sammen med dig for at udvikle idéer, der forbliver tro mod dit brand gennem hele processen. Ved at skabe moodboards, farvepaletter og mere, kan vi opbygge et stærkt univers omkring dit brand, så din unikke DNA forbliver i centrum.

Tech Packs

Skal du virkelig bruge en tech pack? Ja. Det skal du.

En tech pack er et omfattende dokument, der giver din producent detaljerede instruktioner om hvordan dit tøj fremstilles. Det inkluderer alle tekniske termer, materialelister, størrelsesskemaer, kunstværker, mærkning og mere for at sikre, at der ikke opstår misforståelser.

Sourcing

I denne branche er pålidelige og åbne partnere nøglen til at sikre etiske arbejdsmetoder. Jeg har opbygget et loyalt og dygtigt netværk af leverandører i Europa, som jeg stoler på i mit arbejde.
Tøj er lavet af mennesker og mennesker fortjener respekt i alle stadier af en forretning og i en forsyningskæde.

Mønsterkonstruktion

Jeg tilbyder mønsterkonstruktioner lavet i hånden.

Min ekspertise inden for mønsterfremstilling giver mig en unik og grundig forståelse af beklædningskonstruktion, hvilket er essentielt for succesfulde tilpasningssessioner.

Syprøver og samples

Jeg kan lave samples på mit værksted, for at minimere transport til udlandet og samtidig have fuld kontrol over sample- og designprocessen.
Dette er særligt fordelagtigt når man skal eksempelvis skal teste mange kraver eller lommer af.

Broderi

Jeg har taget kurser i couture-broderi fra Ecole Lesage i Paris.
Jeg kan lave broderier til særlige begivenheder.

Til produktion kan jeg også teste broderi i prøvefasen og tilbyde skræddersyet broderiservice til dine kunder.

Kunder

Billeder og video MLPhoto

da_DK