Spring til indhold
Manifattura Sesia

I 60 år har Sesia været en betroet leverandør til luksus- og high-end-markedet, og de fremstiller smukke garner i Piedmonte, Italien.

Med speciale i uld, merino, silke og bomuld blander Sesia også fibre som kashmir og mohair og tilbyder et bredt udvalg af luksuriøse muligheder. Derudover producerer de tekniske garner til performance wear.

Deres glamourkollektioner indeholder pailletter, silke og specialeffekter, hvilket tilføjer et strejf af elegance til enhver kreation.

Certifications: GOTS, GRS, RWS, RMS, RAS, BCI, NATIVA, Oeko-Tex, Mulesing Free etc.

Industrial knitting | Hand knitting

Filitaly LAB

Hvis du er på udkig efter alpaka, behøver du ikke lede længere end denne leverandør. Baseret i Toscana har denne familieejede virksomhed i årevis indkøbt de blødeste alpakafibre og opbygget tætte relationer med deres leverandører.

Med speciale i blæste garner tilbyder de en kollektion af bløde, lette og varme garner. I disse garner blandes alpakafibre med kashmir, fin merino, bomuld, silke og polyamid.

Med limited editions, der indeholder ufarvet alpaka og uld samt plantefarvede garner, tilbyder de unikke og bæredygtige muligheder til modeindustrien.

Certifications: RWS, RAS

Industrial knitting | Hand knitting

Toscano SRL

Toscano er en familieejet spinner beliggende i Toscana med speciale i fancy garner.

Deres sommerkollektioner indeholder hør- og hampgarner med smukke teksturer. Som eksperter inden for disse fibre kan de give den tekniske vejledning, der er brug for, til at få særligt hør sikkert gennem maskinerne.

Til vinter tilbyder Toscano et udvalg af smukke uld-, mohair-, bomulds- og glitrende garner, der kan lyse enhver skandinavisk vinterdag op.

Toscanos tilgang er mere eksperimentel, og selvom de tilbyder mange klassiske garner, introducerer de også kontinuerligt nye, smukke novelty-garner, der kan løfte enhver klassisk silhouet.

Certifications: GOTS, GRS, RWS

Industrial knitting | Hand knitting

Vil du gerne se og mærke kollektionerne? Så kommer jeg glædeligt ud til dig, når det passer dig bedst!
Ydermere er vi altid til stede på messerne Feel The Yarn i København og Pitti Filati i Firenze.

Billeder og video MLPhoto

da_DK